Prikazujemo 1–12 od 34 rezultata

Detaljni filteri
Close

Bulardi 500 + Vitamin D3 1000 IU

15.10 KM
Hrana s posebnom medicinskom namjenom koja predstavlja kombinaciju probiotskog mikroorganizma i vitamina D3, koji povoljno djeluju na zravlje i funkciju digestivnog trakta, regulaciju crijevne flore i imunitet. Doprinosi otpornosti organizma  u borbi protiv infekcija Helicobacter pylori i Clostridum difficile. Vitamin D3 doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sistema, efikasnijem odgovoru urođenog imunog sistema na infekcije.
Close

CARBOACTIVE kapsule aktivi ugljen, A30

10.00 KM
 Aktivni ugljen (medicinski ugljen) veže na sebe veliki broj organskih i anorganskih tvari, boje, mikroorganizme i njihove toksine te mnoge lijekove, a zbog svoje odlične podnošljivosti i gotovo nepostojeće toksičnosti čak i u izrazito visokim dozama dio je svake kućne ljekarne.
Close

Diarilium otopina 125ml

14.60 KM
Diarilium je prvi kompleks za rijetku i čestu stolicu. Brz je i prirodan, zasnovan na istraživanjima 3C PHARMA. Prirodni kompleks se sastoji od ekstrakta ruzmarina, sjemena grejpa, trnjine, guščije trave, kupine, komorača, zelenog anisa, matičnjaka uz dodatak natrijum-hlorida, čiji je osnovni zadatak održavnje elektrolitnog balasa. Uz natrijum hlorid u suspenziji je prisutna i saharoza i kukuruzni skrob koji hidrolizacijom obezbjeđuju dodatnu energiju. Veoma brzo djeluje, zaustavlja dijareju, olakšava bol u abdomenu, obezbjeđuje rehidraciju i djeluje antiseptički.   Pogodan za djecu od 3. godine života.
Close

Easycol Baby kapi protiv dječjih kolika

34.50 KM
Korištenje Easycol Baby (enzim laktaza) pri svakom podoju ili hranjenju s adaptiranim (prilagođenim) mlijekom, prirodno je i sigurno rješenje dječjih kolika, jer nadoknađuje postojeći nedostatak enzima laktaze, i tako doprinosi boljoj i lakšoj probavi laktoze. Jednostavan je za upotrebu i ne mijenja svojstva mlijeka, što omogućava vrlo dobro podnošenje kod dojenčadi. Preporuča se upotreba tijekom prva četiri (4) mjeseca života kod beba koje se hrane majčinim mlijekom ili adaptiranom mliječnom formulom. Veličina: 15 ml.
Close

LAXATRANSIT Vrećice za bolju prohodnost crijeva a6

17.55 KM
Laxatransit je dodatak prehrani na biljnoj bazi koji služi za bolju prohodnost crijeva. Sadrži inulin, extrakt biljke Psyllium, kalcij, magnezij, Lactobacilium helveticus, te ekstrakte komorača, matičnjaka i crvenog brijesta. Komorač olakšava probavu i potpomaže prohodnost crijeva, kalcij doprinosi normalnom funkcioniranju probavnih enzima, a magnezij doprinosti ravnoteži živčanog sustava. Uzima se jedna vrećica dnevno razrijeđena u čaši vode.
Close

LV PHARM GASTROLACT Vrećice a14

87.00 KM
Gastrolact® je dijetetski proizvod – hrana za posebne medicinske namjene, za digestivne probleme i infekciju izazvanu Heliko bakterijom (med. Helicobacter Pylori – HP) (želudac i dvanaesnik), kao i za otklanjanje posljedica upala želuca i crijeva izazvanih ovom bakterijom.
  • bez upotrebe antibiotika,
  • bez tzv. trojne terapije,
  • ne remeti fiziološku mikrofloru probavnog trakta pa ne zahtjeva ni upotrebu prebiotika i probiotika,
  • nema nuspojava,
  • bez rezistencije,
  • može se koristiti preventivno i terapijski,
  • bez invazivnih i neinvazivnih dijagnostičkih metoda.
Close

PROBIVAL CHOCO+C+Zn 20 čokoladnih medvjedića

13.00 KM
Probiotici za djecu u obliku medvjedića Sa kakaom, bez šećera, glutena i konzervanasa.
Close

Prolife Enzimi, cps

17.50 KM
Prolife enzimi sadržavaju kompleks probavnih enzima: amilaze, peptidaze, lipase (koje olakšavaju razgradnju ugljikohidrata, proteina i masti), bakterijske kulture Bacillus coagulans (Lactobacillus sporogenes) i Lactobacillus plantarium R1012, glukooligosaharid i vitamine: B6 (piridoksin hidroklorid), B2 (riboflavin), B1 (tiamin hidroklorid) i B12 (cijanokobalamin).
Close

Prolife tablete za žvakanje

14.65 KM
Za održavanje zdravlja probavnog sustava te probleme s probavom i proljevom. Prikladne za primjenu uz terapiju antibioticima.

Prolife je dodatak prehrani sa živom bakterijskom kulturom Bacillus coagulans i vitaminima B skupine

Vitamini B6 i B12 doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Bez glutena, bez laktoze

Dodatak prehrani

 
Close

Bulardi Probiotik Junior za djecu kapsule A10

14.30 KM
Bulardi® Probiotik Junior je potpuno prirodan probiotik koji povoljno djeluje na ravnotežu crijevne mikroflore, prevenciju i zaustavljanje dijareje (proliva) kod djece. Jedini je
Close

Bulardi Probiotik kapsule

13.50 KM
Bulardi® Probiotik  Zaustavlja sve vrste dijareja Otklanja uzrok problema Jedini otporan na djelovanje antibiotika u 90% slučajeva rješava putnu dijareju Bulardi®