Prikazujemo 1–12 od 13 rezultata

Detaljni filteri
Close

WEBBER NATURALS vitamin K2D3 (120mcg+1000IU) a 30 softgels

14.00 KM
Povećava gustoću kostiju; potiče razvoj zdravih zubi i štiti srce.
 • kod osteopenije, za prevenciju osteoporoze i kao dodatak terapiji osteoporoze,
 • za sprečavanje nastanka i ubrzavanje zarastanja preloma,
 • kod osoba koje uzimaju suplemente kalcija,
 • kod osoba sa bolovima u zglobovima,
 • kod osoba na terapiji kortikosteroidima i lijekovima za epilepsiju.
Close

Webber Naturals Ca, Mg i vitamin D3 a90 tbl

26.60 KM
Održava zdrave kosti, zube i adekvatnu mišićnu funkciju. Potpomaže u stvaranju tkiva i metabolizma ugljikohidrata, masti i proteina. Unos kalcija u kombinaciji sa dovoljnom količinom vitamina D, zdrava ishrana i redovna fizička aktivnost mogu doprinijeti smanjenju rizika od nastanka osteoporoze. Vitamin D pospješuje absorpciju i upotrebu kalcija i fosfora. Za prevenciju i tretman nedostatka kalcijuma, magnezijuma i vitamina D3,kao i za stanja praćena sa smanjenenjem gustine kostiju (osteopenija, osteoporoza, trudnoća i menopauza).
Close

Webber Naturals Coenzyme Q10 60tbl

36.50 KM
Pomaže cirkulaciju, stimulira imunološki sustav, povećava oksigenaciju tkiva i ima značajan u utjecaj protiv starenja. Manjak koenzima Q10 povezan je sa periodontalnom bolešću, dijabetesom i mišićnom distrofijom.
Close

Webber Naturals Ginkgo Biloba Kapsule 120mg, 90tbl

27.00 KM
Istraživanja su pokazala da ginko povećava protok krvi i cirkulaciju u mozgu, pomažući poboljšanju pamćenja i kognitivnih funkcija, kao i poboljšanju cirkulacije u cijelom tijelu.
 • Poboljšava pamćenje i kognitivne funkcije.
 • Podržava perifernu cirkulaciju krvi.
 • Ista jačina doze koja se koristi u uspješnim kliničkim ispitivanjima za funkciju mozga
Close

Webber Naturals Magnesium 500 60 tabs

21.95 KM
Magnezij pomaže u razvoju i održavanju kostiju i zubi. Takođe pomaže u formiranju tkiva i održavanju pravilne funkcije mišića.
 • Pruža 500 mg magnezia po tableti.
 • Pospješuje pojačanu apsorpciju magnezija.
 • Pogodan za osobe sa niskom kiselinom u želucu.
 • Održava zdrave kosti, zube i pravilnu funkciju mišića.
 • Pomaže u metabolizmu ugljenikohidrata, proteina i masti
Close

Webber Naturals Omega 3 Mini kapsule a180

40.00 KM
Preporučena doza (odrasli): 3 kapsule dnevno ili prema uputama liječnika. Snižavanje triglicerida: 4 kapsule dnevno ili prema uputama liječnika. Reumatski artritis: 2 kapsule 5 puta na dan ili prema uputama liječnika. Ono po čemu je Webber Naturals Omega 3 Mini jedinstvena na tržištu je posjedovanje IVO certifikata što je garancija kvalitete i čistoće sirovina (riblje ulje) od kojih se pravi gotov proizvod,te veličina kapsule,jer su kapsule 50% manje,što omogućava lakše gutanja.
Close

Webber Naturals Ulje iz jetre iverka, Vitamin A i D a180

19.00 KM
Ulje jetre iverka Webber Naturals s vitaminom A 5000IU i D 400 IU bogat je izvor vitamina i esencijalnih masnih kiselina. Zdravstvene prednosti dodavanja ulja jetre iverka uključuju podršku u održavanju zdravih očiju (vida), kože, zuba, kostiju i kose. Ulje iverka također potiče zdrav imunitet i cjelokupno zdravlje i dobrobit. Halibut/Iverak je naziv za ravnu ribu koja živi u svjetskim oceanima.
Close

Webber Naturals Vitamin B12 1000 mcg tablete a80

25.30 KM
Preporučena upotreba:Vitamin B12 se preporučuje osobama koje su u opasnosti od deficita istog,a to su: Osobe starije od 65 godina, osobe sa poremećajima probavnog trakta,dijabetičari,trudnice i dojilje, osobe sa autoimunim oboljenjima,vegetarijanci i vegani,osobe koje uzimaju lijekove koji smanjuju apsorpciju vitamina B12 (lijekovi koji smanjuju lučenje želudačne kiseline i lijek za liječenje šećerne bolesti – metformin),osobe koje konzumiraju mnogo alkohola, pušači, osobe koje teško gutaju tablete. Preporučuje se još za: Normalno funkcionisanje nervnog,te imunološkog sistema.Normalno odvijanje metabolizma.Održava energiju organizma,te smanjuje umor i iscrpljenost.Zatim utiče na smanjnje stresa,a samim tim i depresije i anksioznosti.Pozitivno djelovanje na kardiovaskularno zdravlje,te na održavanje zdrave kože i kose.
Close

Webber Naturals Vitamin C + Vitamin D3 a150

43.15 KM
Tablete u kombinacij sa vitaminom C +D3 konstantno daje organizmu vitamina C sto doprinosi jakom imunom sistemu i normalnom radu nervnog sistema. Buduci da je antioksidans stiti celije od oksidacijskog stresa, smanjuje kronicni umor, poboljsavu apsorbciju zeljeza. Pomaze formaciju kolagena, odrzavajuci kosti, hrskavice, kozu, vene, zube i desni zdravima. Vitamin D3 doprinosi normalnom funkcioniranju imunog sistema, zdravlju kosti i zuba.
 • doprinosi jakom imunom sistemu
 • normalnom radu nervnog sistema
 • stiti celije od oksidacijskog stresa, smanjuje kronicni umor, poboljsavu apsorbciju zeljeza
 • Pomaze formaciju kolagena, odrzavajuci kosti, hrskavice, kozu, vene, zube i desni zdravima
 • preporucuje se kod alergija.
Close

Webber Naturals Vitamin C 1000 mg tablete a150

33.00 KM
Vitamin C * (askorbinska kiselina ………………… 1000 mg Šipurak (Rosa canina) (voće) …………………….. 40 mg Preporučena upotreba: Vitamin C je faktor u normalnom razvoju i održavanju zdravih kostiju, hrskavice, zuba i desni. Faktor je za zarastanja rana. Pomaže u formiranje vezivnog tkiva. Pomaže tijelu u metabolizmu masti i proteine. Bitan je u održavanju dobrog zdravlja. Preporučena doza (odrasli): 1 kapsula dnevno, nekoliko sati prije ili poslije uzimanja drugih lijekova ili prema uputama ljekara Ostale informacije i pojedinosti o proizvodu pogledajte na zvaničnoj web stranici proizvoda.
Close

Webber Naturals Vitamin D3 1000 IU a100 tableta

24.00 KM
Vitamin D, poznat i kao “sunčani vitamin”, presudan je nutrijent za razvoj i održavanje zdravih kostiju i zuba. Vitamin D3 1000 IU tvrtke Webber Naturals sadrži preferirani kolekalciferolni oblik vitamina D. Pomaže tijelu da apsorbira kalcij i fosfor i faktor je u održavanju dobrog zdravlja. Sadrži prirodni D3 (kolekalciferol) oblik vitamina D Pruža 1000 IU vitamina D3 po tableti Podržava održavanje i razvoj zdravih kostiju i zuba Pomaže u apsorpciji kalcija i fosfora Pogodno za vegetarijance
 • Vitamin D3 tablete u djetinjstvu sprečavaju rahitis, a kod odraslih osteomalaciju
 • Koristi suplementaciji u kombinaciji s malim količinama izlaganja suncu
 • Uzimanje dodataka vitamina D3 i kalcija značajno smanjuje sav rizik od raka kod žena u menopauzi
 • Za održavanje normalne razine kalcija i fosfora u krvi