Prikazujemo 1–12 od 32 rezultata

Detaljni filteri
Close

SALVIT LAXAVIT VREĆICE 16+ 6,5G medicinski proizvod s laksativnim učinkom,na bazi makrogola

14.80 KM
Koristi se u slučajevima hronične konstipacije i neredovitog pražnjenja crijeva. Zahvaljujući osmotskom učinku makrogola 3350, koji ima visoki afinitet vezivanja vode i omekšavanja stolice, ubrzava rad crijeva i olakšava pražnjenje crijeva na prirodan način. Ne apsorbira se niti metabolizira u crijevima, ne fermentira u crijevima, ne iritira sluznicu te se eliminira stolicom u neizmijenjenom obliku. Primjena Salvit Laxavita se treba smatrati dopunskom i privremenom terapijom povezanom sa zdravim načinom života i raznovrsnom i uravnoteženom prehranom primjerenoj konstipaciji. UPOTREBA Sadržaj jedne vrećice otopiti u čaši (oko 120ml) vode ili druge tekućine. Miješati dok se u potpunosti ne otopi. Popiti pripremljenu otopinu. Od 6. mjeseca do 2. godine starosti: 1/2 - 2 vrećice/dan Od 2. do 4. godine starosti: 2-3 vrećice/dan Od 5. godine starosti: 3-4 vrećice/dan Uzimati najviše 5 dana.
Close

BIO-KULT kapsule s probioticima A60

26.30 KM
Bio-Kult kapsule sadrže 14 sojeva probiotskih kultura, korisnih bakterija, koje održavaju ravnotežu i prirodni imunitet. Primjenjuju se kod sindroma preosjetljivih crijeva (Irritable bowel Syndrome, IBS) upalnih procesa crijeva, dugotrajnog korištenja antibiotika i proljeva. Probiotske kulture u proizvodu, zahvaljujći tehnološkom procesu mikroenkapsulacije, dokazano su otporne na želudačnu kiselinu i stabilne su na sobnoj temperaturi. Proizvod je bez konzervansa, umjetnih boja i aroma. Probiotici doprinose jačanju imunološkog sustava. Način primjene: 2 puta dnevno uzeti po 1 kapsulu.
Close

BIO-KULT Pro-Cyan kapsule A45

24.45 KM
Dodatak prehrani koji sadrži žive kulture mikroorganizama, ekstrakt američke brusnice i vitamin A. Vitamin A doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i održavanju normalnih sluznica.
Close

Biorela cps A10

11.90 KM
Biorela® kapsule su hrana za posebne medicinske potrebe, namijenjene odraslima, djeci starijoj od 6 godina i trudnicama kod proljeva te za obnovu crijevne mikroflore kod terapije antibioticima. Sadrže dobre* bakterije koje se prirodno nalaze u našim crijevima. Formulirane su tako da bakterijske kulture žive dolaze do crijeva i tamo učinkovito povećavaju broj bifidobakterija i laktobacila.
Close

Biorela Daily caps A30

12.65 KM
Biorela® Daily kapsule su dodatak prehrani koji sadrži čak 10 milijardi aktivnih bakterija te uključuje 3 važna, pažljivo odabrana soja: Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bi-07) i Lactobacillus rhamnosus (Lr-32). Biorela® Daily je dodatak prehrani za svaki dan, pogodan i za dugotrajno uzimanje. Dostupan je u ekonomičnom mjesečnom pakiranju – za 30 dana!
Close

Bulardi 500 + Vitamin D3 1000 IU

16.60 KM
Hrana s posebnom medicinskom namjenom koja predstavlja kombinaciju probiotskog mikroorganizma i vitamina D3, koji povoljno djeluju na zravlje i funkciju digestivnog trakta, regulaciju crijevne flore i imunitet. Doprinosi otpornosti organizma  u borbi protiv infekcija Helicobacter pylori i Clostridum difficile. Vitamin D3 doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sistema, efikasnijem odgovoru urođenog imunog sistema na infekcije.
Close

CHILDLIFE Water Grip 59.15ml

40.45 KM
Prirodni umirujući dodatak prehrani koji Vašem djetetu pruža olakšanje od neugodnosti, nadutosti, koji se često povezuje sa grčevima, rastom zuba
Close

Diarilium otopina 125ml

14.60 KM
Diarilium je prvi kompleks za rijetku i čestu stolicu. Brz je i prirodan, zasnovan na istraživanjima 3C PHARMA. Prirodni kompleks se sastoji od ekstrakta ruzmarina, sjemena grejpa, trnjine, guščije trave, kupine, komorača, zelenog anisa, matičnjaka uz dodatak natrijum-hlorida, čiji je osnovni zadatak održavnje elektrolitnog balasa. Uz natrijum hlorid u suspenziji je prisutna i saharoza i kukuruzni skrob koji hidrolizacijom obezbjeđuju dodatnu energiju. Veoma brzo djeluje, zaustavlja dijareju, olakšava bol u abdomenu, obezbjeđuje rehidraciju i djeluje antiseptički.   Pogodan za djecu od 3. godine života.
Close

PROBIVAL CHOCO+C+Zn 20 čokoladnih medvjedića

13.00 KM
Probiotici za djecu u obliku medvjedića Sa kakaom, bez šećera, glutena i konzervanasa.
Close

Prolife Enzimi, cps

21.60 KM
Prolife enzimi sadržavaju kompleks probavnih enzima: amilaze, peptidaze, lipase (koje olakšavaju razgradnju ugljikohidrata, proteina i masti), bakterijske kulture Bacillus coagulans (Lactobacillus sporogenes) i Lactobacillus plantarium R1012, glukooligosaharid i vitamine: B6 (piridoksin hidroklorid), B2 (riboflavin), B1 (tiamin hidroklorid) i B12 (cijanokobalamin).