Prikazujemo 1–12 od 31 rezultata

Detaljni filteri
Close

Anti age serum za lice Vita Skin Cosmetics

25.00 KM
Anti age serum za lice Vita Skin Cosmetics 30 mL. Ovaj serum je čarobni spoj esencijalnih ulja za njegu svih tipova kože. Serum djeluje antioksidativno, umirujuće, zaglađuje kožu i ima izraziti anti-age učinak. Način primjene: Na čisto lice nanijeti nekoliko kapljica seruma i nježno umasirati kružnim pokretima.
Close

Balzam za ispucale pete Vita Skin Cosmetics

17.00 KM
Blazam za ispucale pete Vita Skin Cosmetics 50 mL. Dubinski hrani i njeguje kožu stopala. Način primjene: Nanijeti balzam u tankom sloju, za optimalan efekt nanijeti nakon Vita Skin Cosmetics losiona za ispucale pete
Close

Balzam za sunčanje Vita Skin Cosmetics

25.00 KM
Balzam za sunčanje Vita Skin Cosmetics - ubrzano tamnjenje 100 mL. Balzam za sunčanje odlično je rješenje za predivno ujednačenu i preplanulu kožu, pomaže zaštititi kožu od slobodnih radikala i štetnog djelovanja UV zračenja. Napomena: SPF BALZAMA (10) nije dovoljna zaštita od UV-zraka, potrebno je koristiti dodatnu zaštitu prilikom sunčanja. Ukoliko želite ulje za sunčanje s višim zaštitnim faktorom, slobodno nam se obratite kako bismo upravo za Vaš tip kože i po Vašem zahtjevu proizveli individualizirani balzam za sunčanje. Način primjene: Namazati tijelo prije sunčanja, uz prethodnu zaštitu odgovarajućim SPF. Ubrzano tamnjenje, garantirano za 2 dana sunčanja!
Close

Balzam za usne Vita Skin Cosmetics

6.00 KM
Balzam za usne Vita Skin Cosmetics. Prirodna njega i zaštita za usne. Ispucalim usnama vraća mekoću i sjaj, istovremeno ih štiteći od isušivanja.
Close

Balzam za usne Vita Skin Cosmetics

6.00 KM
Balzam za usne Vita Skin Cosmetics. Prirodna njega i zaštita za usne. Ispucalim usnama vraća mekoću i sjaj, istovremeno ih štiteći od isušivanja.
Close

Hidratantna krema za lice za masnu kožu Vita Skin

18.00 KM
Hidratantna krema za lice za masnu i mješovitu kožu Vita Skin Cosmetics 30 mL. Hidratantna krema za lice za masnu i mješovitu kožu lagane formule obogaćena uljima koja se brzo upijaju, zaglađuje kožu te otkriva njezinu prirodnu ljepotu. Vraća koži elastičnost, istovremeno joj pružajući potrebnu njegu. Preporuka: koristiti za dnevnu njegu i kao podlogu prije šminke. Krema je namijenjena za njegu masne i mješovite kože.
Close

Hidratantna krema za lice za normalnu kožu Vita Skin

18.00 KM
Hidratantna krema za lice za suhu i normalnu kožu Vita Skin Cosmetics 30 mL. Hidratantna krema za lice za suhu i normalnu kožu lagane formule obogaćena uljima koja se brzo upijaju, zaglađuje kožu te otkriva njezinu prirodnu ljepotu. Vraća koži elastičnost, istovremeno joj pružajući potrebnu njegu. Preporuka: koristiti za dnevnu njegu i kao podlogu prije šminke. Krema je namijenjena za suhu i normalnu kožu.
Close

Hidratantna krema za ruke “argan” Vita Skin Cosmetics

12.00 KM
Hidratantna krema za ruke "argan" Vita Skin Cosmetics 50 mL. Idealna je za svakodnevnu njegu ruku, hrani kožu, dajući joj nježan i mekan izgled. Krema se brzo upija i hidratizira suhu kožu, dajući joj glatkoću i mladolikost. Način primjene: Nanijeti na kožu ruku više puta dnevno.
Close

Hidratantna krema za ruke “avokado i ruža” Vita Skin

12.00 KM
Hidratantna krema za ruke "avokado i ruža" Vita Skin Cosmetics 50 mL. Hidratantna krema za ruke hrani kožu i idealna je za svakodnevnu njegu ruku, dajući im njegovan izgled. Krema se brzo upija i hidratizira suhu kožu, rezultirajući nježnim, mekanim i glatkim rukama. Način primjene: Nanijeti na kožu ruku više puta dnevno.
Close

Hidratantna krema za ruke “badem i smilje” Vita Skin

12.00 KM
Hidratantna krema za ruke "badem i smilje" Vita Skin Cosmetics 50 mL. Hidratantna krema za ruke hrani kožu i idealna je za svakodnevnu njegu ruku, dajući im njegovan izgled. Krema se brzo upija i hidratizira suhu kožu, rezultirajući nježnim, mekanim i glatkim rukama. Način primjene: Nanijeti na kožu ruku više puta dnevno.
Close

Hidratantna krema za ruke “naranča” Vita Skin Cosmetics

12.00 KM
Hidratantna krema za ruke "naranča" Vita Skin Cosmetics 50 mL. Hidratantna krema za ruke hrani kožu i idealna je za svakodnevnu njegu ruku, dajući im njegovan izgled. Krema se brzo upija i hidratizira suhu kožu, rezultirajući nježnim, mekanim i glatkim rukama.
Close

Hranjiva krema za lice “badem i argan” Vita Skin

22.00 KM
Hranjiva krema za lice "badem i argan" Vita Skin Cosmetics 30 mL. Kombinacija hladno tiještenih biljnih ulja badema i argana, uz ružinu vodicu temeljito hrani i hidratizira sve tipove kože. Prodire u dublje slojeve kože i značajno joj povećava vlažnost i elastičnost, čime bore postaju manje izražene. Omogućava brzo upijanje u kožu bez masnih tragova. Pogodna za sve tipove kože. Način primjene: Dva puta dnevno nanijeti na prethodno očišćeno područje lica, vrata i dekoltea. Za optimalan učinak kombinirati s jednim od tonika i seruma iz linije Vita Skin Cosmetics.