Prikazuje se svih 4 rezultata

Detaljni filteri
Close

M.E.V. FELLER Beta CD glukan A60 tableta 1+1 GRATIS

39.50 KM
Tijekom cijele godine nerijetko se susrećemo s raznim oblicima virusnih i bakterijskih infekcija, a u posljednje su se vrijeme prema učestalosti u tu skupinu svrstale i alergijske bolesti koje više nisu usko vezane za određenu sezonu ili područje. Uzrok svega često je smanjen imunosni odgovor o kojem svakako treba voditi računa. M.E.V. Feller® Beta CD glukan je sinergijska formulacija koja sadržava beta-1,3/1,6-glukane iz stanične stjenke kvasca Saccharomyces cerevisiae te kombinaciju raznih vitamina i minerala. Vitamini C i D te minerali selen, bakar i cink pridonose normalnoj funkciji imunosnog sustava. Vitamini B2, niacin, pantotenska kiselina i B6 pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti.
Close

M.E.V. Feller Multi 100% A30 kapsula

17.00 KM
Kako bi pomogao svom imunosnom sustavu, čovjek svaki dan mora unijeti velik broj raznovrsnih vitamina i minerala. M.E.V. Feller® Multi 100 % tablete, koje su izvor esencijalnih vitamina i minerala u 100 % preporučenom dnevnom unosu sadrže čak 22 aktivna sastojka, a preporučuje se jedna tableta na dan uz obrok. Vitamini A, C i D, bakar i cink pridonose normalnoj funkciji imunosnog sustava. Vitamin B2, niacin, vitamin B6, folna kiselina, vitamin B12, željezo i magnezij pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti.
Close

M.E.V. Feller Vitamin D 1000 IU A60 kapsula

19.55 KM
Dugo se smatralo da je vitamin D odgovoran samo za metabolizam kostiju, no danas je poznato da vitamin D pridonosi funkciji našeg imunosnog sustava. Međutim, unatoč neospornom značaju koji vitamin D ima na naš organizam, današnji užurbani tempo života te pretežno zapadnjačka prehrana rezultiraju smanjenim unosom ovog vitamina. Njegov deficit uočen je diljem svijeta, a najniže vrijednosti bilježe se tijekom zimskih mjeseci kada je i izloženost suncu minimalna. Odrasli: 1 kapsula na dan, uz obrok.
Close

M.E.V. FELLER Zinc 15mg A60 tableta

18.80 KM
Za normalnu funkciju imunološkog sustava. Oblik: cinkov citrat Preporučuje se uzimati 1 tabletu na dan, uz obrok.