Prikazuje se svih 7 rezultata

Detaljni filteri
Close

PHILIPS AVENT RUČNA IZDAJALICA

115.50 KM
  • Natural Motion tehnologija simulira djetetov prirodni način sisanja
  • dijelovi koji dolaze u dodir s hranom ne sadrže BPA
  • uključuje polipropilensku bočicu i silikonski sisač
  • jednostavna upotreba u pokretu i lako čišćenje

PHILIPS INHALATOR ESSENCE KOMPRESORSKI

159.90 KM
  • hilips RESPIRONICS InnoSpire Essence kompresorski inhalator osigurava mikroskopsku veličinu čestica, koja se može postići ne samo u gornjim dišnim putevima, nego i na plućnim alveolama.
  • Pogodan je za korištenje kod bolesti kao što je astma, cistična fibroza, kronična opstruktivna bolest pluća, kašlj i kod drugih respiratornih i plućnih bolesti. InnoSpire kompresori – raspršivača  su sustavi koji pružaju brzu, učinkovitu i pouzdanu primjenu, a namjenjen je za kućnu primjenu.
  • SideStream raspršivač temelji se na Venturi principu koji pacijentu omogućuje još bržu i kvalitetniju primjenu aerosola.

PHILIPS OPTICHAMBER DIAMOND PLUS MASKA (VELIČINA M 1-5 GODINA) – VOLUMATIC

56.20 KM
Višekratna medicinska međuprostorna komora s maskom. Primjena lijeka u obliku aerosola iz većine inhalatora pod pritiskom s mjerenim dozama. OptiChamber Diamond antistatička komorica s velikom maskom (od 5. godine) OptiChamber Diamond napravljen je od antistatičkog materijala s ciljem djelotvorne primjene lijeka. Ventili sa smanjenim otporom lako se otvaraju, čak i pri malom protoku zraka, omogućavajući pacijentu lako disanje kroz komoricu. Odvojiva maska svojim mekim dijelom nježno prianja uz lice. Zvučni signal ukazuje na nepravilno udisanje aerosola. Zadovoljava različite potrebe pacijenata koji: Imaju lošu koordinaciju (Antistatički materijal duže drži aerosol dispergiran, što znači da pacijent ima više vremena za udahnuti lijek.) Imaju slabiji udisajni protok (Ventili sa smanjenim otporom olakšavaju pacijentu disanje kroz komoricu uz minimalan otpor.) Moraju koristiti masku (Jednostavno prislonite LiteTouch masku na lice. Posebna izrada osigurava nježno i potpuno prianjanje uz minimalan pritisak.)

PHILIPS OPTICHAMBER DIAMOND- VOLUMATIC

33.00 KM
Antistatička komorica s ventilom koja dolazi u setu s odvojivom Lite Touch maskom. Napravljen je od antistatičkog materijala s ciljem djelotvorne primjene lijeka. Ventili sa smanjenim otporom lako se otvaraju, čak i pri malom protoku zraka, omogućavajući pacijentu lako disanje kroz komoricu. Odvojiva maska svojim mekim dijelom nježno prianja uz lice. Zvučni signal ukazuje na nepravilno udisanje aerosola.