Prikazuje se svih 3 rezultata

Detaljni filteri
Close

STERIMAR BABY HYPERTONIC SPREJ 50 ML

16.30 KM
Hipertonična otopina (ima prirodno dekongestivno djelovanje) morske vode obogaćena solima bakra i mangana.
  • Namijenjen je higijeni neprohodnog nosa od dojenačke dobi.
  • Smanjuje edem nosne sluznice i uklanja sekret iz začepljenog nosa; prevenira širenje upale na okolna tkiva i organe; smanjuje i skraćuje potrebu za primjenom kemijskih nazalnih dekongestiva.
  • Posebno je prilagođen nosnici dojenčadi zahvaljujući anatomskom aplikatoru s graničnikom koji štiti od dublje aplikacije i mehaničkih ozljeda.
  • Ima slabiji tlak potisnog plina, što osigurava nježno raspršivanje.
Close

STERIMAR HYGIENE BABY SPREJ ZA NOS 100 ML

19.80 KM
Izotonična (fiziološka) otopina prirodne morske vode, namijenjena svakodnevnoj higijeni i vlaženju sluznice nosa novorođenčadi i dojenčadi od prvog dana života. Posebno je prilagođen nosnici novorođenčadi i dojenčadi zahvaljujući anatomskom aplikatoru s graničnikom koji štiti od dublje aplikacije i mehaničkih ozljeda. Raspršivač ima slabiji tlak potisnog plina, što omogućuje nježno raspršivanje. Održava prirodnu vlažnost nosne sluznice, poboljšava i olakšava.
Close

STERIMAR MANGAN SPREJ ZA NOS 50 ML

14.60 KM
Izotonična (fiziološka) otopina prirodne morske vode obogaćena solima mangana. Namijenjen je svakodnevnoj higijeni nosa u vrijeme pojačane izloženosti alergenima, uzročnicima sezonskih ili cjelogodišnjih alergija. Jača otpornost nosne sluznice na štetno djelovanje alergena iz zraka ili okoliša (mangan). Primjenjuje se kod dojenčadi od 6. mjeseca života, djece i odraslih. NAČIN UPORABE: 3 – 6 puta na dan u trajanju od najmanje 14 dana.