Prikazuje se svih 5 rezultata

Detaljni filteri
Close

Adventure Protection repelentni sprej za zaštitu od kukaca, 100 ml

10.40 KM
  • protiv komaraca, krpelja i muha
  • sadrži 19,5 % DEET-a
  • 4 sata zaštite od komaraca
  • prikladan za primjenu na koži ili odjeći
Dipterol Max Action repelentni sprej pouzdano odbija komarce, krpelje i muhe prilikom boravka u prirodi i na otvorenim prostorima. Protiv komaraca učinkovito djeluje najmanje 4 sata, protiv crnih mušica najmanje 5 sati i protiv krpelja najmanje 30 minuta. Djelotvoran je protiv tigrastih komaraca (Aedes Albopictus) i Culens Pipens. Prikladan je za primjenu na koži ili odjeći. Dipterol Max Action repelentni sprej dermatološki je provjeren.
Close

BIOVITALIS Ultra zaštitni sprej protiv komaraca za djecu 100ml

14.65 KM
Brzo se upija, ne masti niti ostavlja tragove na koži. Potpuno je siguran za nježnu i osjetljivu dječju kožu jer ne sadrži štetne sintetske repelente, DEET, parfeme niti sintetske sastojke. Pruža dodatnu njegu i hidrataciju osjetljivoj dječjoj koži. Za zaštitu djece mlađe od 12 mjeseci može se koristiti raspršivanjem na odjeću ili kolica.

Učinkovito štiti nježnu dječju kožu od uboda svih vrsta komaraca, za djecu od 1. godine

Close

DIPTEROL amily Protection repelentni losion u spreju, 100 ml

9.55 KM
  • protiv komaraca, krpelja i muha
  • sadrži 10 % DEET-a
  • 3 sata zaštite od komaraca
  • nježno štiti i njeguje kožu
Dipterol Active Protective repelentni losion pouzdano štiti od komaraca, krpelja, muha i ostalih kukaca prilikom boravka u prirodi i na otvorenim prostorima. Protiv komaraca učinkovito djeluje do 3 sata. Nježno štiti i njeguje kožu. Pogodan je za sve nepokrivene i neoštećene dijelove tijela. Dipterol Active Protective se pakira u losion bez potisnog plina.
Close

Mapez sprej protiv komaraca 100 mL

15.80 KM
Mješavina netoksičnih, neiritirajućih, efikasnih, prirodnih ekstrakata Pogodan za djecu od prvih dana života Formira barijeru koja odbija komarce, muhe i
Close

OLIVAL Natural defense kids spray 100ml

15.00 KM
Natural Defense KIDS sprej mješavina je prirodnih masnih i eteričnih ulja koja svojim sastavom hrane i njeguju dječju kožu. Repelent temeljen