Prikazujemo 1–12 od 43 rezultata

Detaljni filteri

VICHY AQUALIA THERMAL Bogata krema za hidrataciju kože, suha do vrlo suha koža

41.00 KM 34.85 KM
Aqualia Thermal bogata krema za njegu kože intenzivno hidratizira suhu i isušenu kožu pomoću 97% sastojaka prirodnog porijekla, uključujući i hijaluronsku kiselinu, osnažujuću Vichy vulkansku vodu i biljni šećer manozu. Koža je u trenu hidratizirana i svježa s osjećam ugode, hidratizirana do 48 h i ojačana  čak i uvjetima klimatskih promjena, stresa i zagađenja.

VICHY AQUALIA THERMAL Lagana krema za hidrataciju kože, normalna do mješvita koža

41.00 KM 34.85 KM
Aqualia Thermal lagana krema hidratizira suhu kožu pomoću 97% sastojaka prirodnog podrijetla kao što su hijaluronska kiselina, osnažujuća Vichy vulkanska voda i biljni šećer manoza. Koža je u trenu hidratizirana i svježa s osjećajem ugode, hidratizirana do 48 h te ojačana čak i u uvjetima klimatsklih promjena, stresa ili zagađenja.

VICHY LIFTACTIV SUPREME FRESH SHOT Antioksidacijski tretman protiv umornog izgleda kože

54.00 KM 45.90 KM
S 15% čistim vitaminom C. Vichyjev prvi antioksidacijski koncentrat vitamina C koji 100% ciljano djeluje na oksidacijski stres i smanjuje znakove starenja i umoran izgled u 10 dana. Za žene koje žele smanjiti pojavu dubokih bora i korigirati gubitak čvrstoće.

VICHY LIFTACTIV SUPREME H.A. EPIDERMIC FILLER

67.00 KM 56.95 KM
NADOKNAĐUJE 100 % DNEVNOG GUBITKA HIJALURONSKE KISELINE IZ EPIDERMISA Inovativni anti-ageing serum koji djeluje na sve bore i gubitak punoće kože lica i područja oko očiju. Svakodnevna korekcija s pomoću prave doze koncentrirane formule za vidljive rezultate koji s kontinuiranom upotrebom postaju sve bolji.

VICHY LIFTACTIV SUPREME HA intenzivna njega protiv bora i za učvršćivanje kože uz SPF30

61.65 KM 52.40 KM
DVOSTRUKO DJELOVANJE PROTIV BORA I ZA PUNOĆU KOŽE: Dnevna anti-ageing njega za kožu sa zaštitom od širokog spektra UVA/UVB zračenja (zaštitni faktor 30) koja djeluje na postojeće bore te pomaže spriječiti nastanak novih bora izazvan UVA zračenjem. S hijaluronskom kiselinom koja ima progresivan učinak popunjavanja: bore su zaglađene, a čvrstoća kože je poboljšana.

VICHY LIFTACTIV SUPREME LIFTACTIV EYES za područje oko očiju

49.00 KM 41.65 KM
Prva korektivna njega za učinak liftinga područja oko očiju u  360°, čak i za osjetljive oči. Za žene iznad 40 godina, čak i s osjetljivim očima, koje žele sveukupnu njegu područja oko očiju: bore, kapci, podočnjaci i vrećice ispod očiju. Čak i za osjetljive oči.

VICHY LIFTACTIV SUPREME SERUM 10, 30ml

72.00 KM 61.20 KM
Učinkoviti serum za mlađi izgled i ubrzano obnavljanje kože. 10 znakova starenja kože vidljivo su poboljšani. Rezultati vidljivi nakon 10 dana.Koža je naizgled čvršća. Bore su vidljivo umanjene.

VICHY NEOVADIOL NADOMJESNI KOMPLEKS Normalna do mješovita osjetljiva koža, 50ml

65.50 KM 55.67 KM
Napredna objavljujuća njega za zrelu kožu i kožu u menopauzi. Ispunite ponovno Vašu kožu mladošću za gušću kožu, preoblikovane konture lica i vraćeni sjaj. Za žene koje se bore protiv utjecaja menopauze na kožu: gubitka gustoće, volumena, svježine i zdravog sjaja.

VICHYMineral 89 Booster Probiotic Fractions

52.35 KM 44.50 KM
Formula s probiotičkim frakcijama za obnovu kože od vidljivih znakova stresa.

VICHY Cs mlijeko za djecu i Spf 50 300ml

43.00 KM 36.55 KM
Za borbu protiv štetnih učinaka UV-zraka i za zaštitu dragocjenog genetskog kapitala dječje kože Laboratoriji Vichy su u dječje mlijeko